Най-верният приятел на Денди -  кучето Хининус,  продължава да е

...
Най-верният приятел на Денди -  кучето Хининус,  продължава да е
Коментари Харесай

Кучето на Денди изчезна заедно с мистериозния му приятел Кристофър - Камелия

Най-верният другар на Денди -  кучето Хининус,  продължава да е в неопределеност. „ България Днес “ се свърза с племенницата на Любомир Милчев, която показа че има информация, че кученцето е в Кристофър Кейн, съквартирант и непосредствен другар на Денди.

" Имам информация, че Хини е у Кристофър. Единственото, което желаеме е да ни го върне. Той е възрастен, ние сме негово семейство и заслужаваме да е при нас ".

Така  Анна разкри информацията, че домашният любим на Денди е в ръцете на приятеля му Кристофър. " Никой не го упреква в нищо. Има проверяващи органи. Сигурно той е уплашен, само че ние същото. Моля да ни върне Хини ", още веднъж прикани Анна.

Запознати издават пред фамилията на Денди, че същинското име на Кристофор в действителност е Камелия. Анна  направи послание от обществените мрежи към Кристофър, като писа и същинското му име Камелия. Часове по-късно стартира да получава закани от другари на мистериозно изчезналото момче. От Кристофър няма и диря След съдбовния петък, когато Денди бе открит пребит съвсем до гибел, телефонът на момчето дава свободно и никой няма никаква визия къде са той и кучето.

Мартин Янчев от организацията за избавяне на животни M&M споделя: „ Цяла заран се разправям със чиновниците на 6-о районно, които отхвърлят подпомагане кучето да бъде върнато на околните на потърпевшия. Лошото е, че този Кристофър е прекомерно подозрителен, имайки поради другите самоличности, с които се показва и точно тази е причина кучето му да бъде взето по най-бързия метод.

То било движимост и този, който е живял с него близо пет години имал право над него по новия Семеен кодекс. На въпроса ми по какъв начин кучето може да е движимост ми се отговори по следния метод “ „ Може ли да се каже кой е притежателят, примерно “. Трагедията е цялостна. Така или другояче не преставам да диря индивида при който е кучето и няма да се занимавам въобще с НЕработещи институции “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР